Kompilasi sekuntum bunga sena - Abd. Talib Hassan, 1947- (Kuala Lumpur Creative Ent, 2002)
hati mana yang tidak retak, jiwa mana yang tidak lebur, dahan tempat bergantung patah, ruang tempat berteduh pecah dan kini dia tiba-tiba nanar menjadi sang pemburu pada sebuah kebahagiaan.
Keywords: Malay fiction