Diari bonda. 3 - Rohani Din, 1953 (Kuala Lumpur; Creative Enterprise Sdn Bhd, 2003)
Apakah dia sudah cukup dihargai sebagai seorang isteri, ibu dan insan...? Harga sebuah pengorbanan begitu pahit untuk ditelan... cuba diluah... adakah yang sudi berkongsi? kerana untuk merealisasikan impian, dia tahu hatinya banyak terluka dan kecewa... Lalu padaNya dia mengadu resah yang entah bila akan berakhir.
Keywords: Malay fiction