Moga kau mengerti - Lily Haslina Nasir, 1971- (Shah Alam : Alaf 21, 2007)
Perpisahan membuatkan Adeena Adalia sengsara menanggung rindu. Semakin disisih wajah dan nama Kamali dari ingatan, semakin memanggil-manggil kerinduan di jiwa. Sepuluh tahun berlalu, dia tidak pernah berputus asa menanti agar dipertemukan dengan lelaki itu...
Keywords: Malay fiction